Katarzyna Krawczyk

Uczestniczka panelu

Absolwentka Matematyki na Wydziale FTIMS PŁ oraz podyplomowych studiów Zarządzanie Bankiem Spółdzielczym w SGH w Warszawie. Sektor bankowy poznała podczas 5-letniej pracy w Wydziale Kontroli Ryzyka w UKNF. Od 2013 roku związana z sektorem bankowości spółdzielczej początkowo jako audytor wewnętrzny, a następnie compliance officer. Po trzech latach pracy w Zarządzie Banku Spółdzielczego w Zgierzu w dniu 31.05.2023r. objęła funkcję Prezesa Zarządu .
Prywatnie  szczęśliwa żona i matka 13 – latki. Czas wolny spędza na podróżach małych i dużych oraz odkrywaniu tajników sztuki kulinarnej ponieważ gotowanie to jej pasja.

Panele prowadzone przez prelegenta

"Przedsiębiorczość od zaplecza" - różne oblicza działalności z perespektywy kobiet.
19.06.2024 14:45

Zgierskie przedsiębiorczynie  reprezentujące firmy i instytucje o różnorodnych formach działalności opowiedzą o swojej drodze, odwadze, codziennych wyzwaniach oraz o tym...

Poznaj innych panelistów

Arkadiusz Kędzierski
Prowadzący

dyrektor Zgierskiego Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Jana Pawła II, profesor oświaty.

Artur Stefanowicz
Uczestnik panelu

Absolwent Uniwersytetu Łódzkiego na wydziale Ekonomicznosocjologicznym, gdzie zakiełkowało zainteresowanie psychologią w sprzedaży. Przełożyło się to najpierw na karierę w dużej firmie handlowej, zakończonej stanowiskiem Członka Zarządu...

Marcin Szymke
Uczestnik panelu

Nazywam się Marcin Szymke. Mam 45 lat. Jestem zgierzaninem. Tu się urodziłem, tu wychowałem, tu zdobywałem wykształcenie. Na co dzień od ponad 25 lat pracuję w branży budowlanej, obecnie na stanowisku dyrektora ds. jakości . Przez ten...