Krzysztof Ambroziak

Właściciel Salonu Prima Optyka

SzefOkularów
Absolwent Kensington and Chelsea College. Optyk refrakcjonista z ogromnym doświadczeniem, właściciel największego salonu optycznego w województwie łódzkim i top 10 w kraju. Zawsze zorientowany na najwyższą jakość obsługi i produktu końcowego dla klienta. Aktywny i najmłodszy członek największej organizacji charytatywnej na świecie LIONS INTERNATIONAL. Tegoroczny Filantrop Roku nagrody przyznanej przez Kapitułę powołaną przez Prezydenta Miasta Zgierza w konkursie Przedsiębiorca Roku. Ma tak wielkie serce do pomagania jak głowę do realizowania niezliczonych, najbardziej szalonych pomysłów. Do granic szczery i bezkompromisowy.
Jak gdzieś się czegoś zrobić nie da to w Prima Optyce się da i to z gwarancją najwyższej jakości.

Panele prowadzone przez prelegenta

Sesja Inauguracyjna
19.06.2024 09:00

"Cudze chwalicie swego nie znacie" – ostatni rok oczami zgierskich przedsiębiorców.

Poznaj innych panelistów

prof. dr hab. Adam Mariański
Prowadzący

Doradca podatkowy; adwokat; partner zarządzający Kancelarii Mariański Group; profesor UŁa i Dyrektor Centrum Myśli Podatkowej Uczelni Łazarskiego. Członek rady nadzorczej polskiego oddziału International Fiscal Association (IFA) oraz...

Marcin Szymke
Uczestnik panelu

Nazywam się Marcin Szymke. Mam 45 lat. Jestem zgierzaninem. Tu się urodziłem, tu wychowałem, tu zdobywałem wykształcenie. Na co dzień od ponad 25 lat pracuję w branży budowlanej, obecnie na stanowisku dyrektora ds. jakości . Przez ten...

Artur Stefanowicz
Uczestnik panelu

Absolwent Uniwersytetu Łódzkiego na wydziale Ekonomicznosocjologicznym, gdzie zakiełkowało zainteresowanie psychologią w sprzedaży. Przełożyło się to najpierw na karierę w dużej firmie handlowej, zakończonej stanowiskiem Członka Zarządu...