Patryk Matusiak

Absolwent Wydziału Ekonomiczno-Socjologicznego Uniwersytetu Łódzkiego na kierunku Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze. Ponadto uczestnik szkół letnich na Univesidad SEK w Quito w Ekwadorze oraz Faculdades Metropolitanas Unidas w Sao Paulo w Brazylii. Posiada duże doświadczenie w pozyskiwaniu środków pochodzących z funduszy unijnych, był ekspertem Gildii Aniołów Biznesu w Łódzkiej Agencji Rozwoju Regionalnego S.A., konsultantem w Punkcie Konsultacyjnym Funduszy Unijnych, a także doradcą Biznesu w projekcie Łódzkie dla Biznesu realizowanym przez Urząd Marszałkowski Województwa Łódzkiego. Specjalista w dziedzinie Ochrony Danych Osobowych. Wcześniej pracował w Narodowym Instytucie Samorządu Terytorialnego bezpośrednio podlegającym Ministrowi Spraw Wewnętrznych i Administracji. Obecnie właściciel firmy PM Patryk Matusiak specjalizującej się w pozyskiwaniu dotacji unijnych oraz usługach związanych z ochroną danych osobowych. Ponadto Prezes Idealise Sp. z o.o. i gabinetów medycyny estetycznej Krio Body Clinic, a także Członek Zarządu Izby Przedsiębiorców i Pracodawców Centralnej Polski.

Panele prowadzone przez prelegenta

Sesja Inauguracyjna
19.06.2024 09:00

"Cudze chwalicie swego nie znacie" – ostatni rok oczami zgierskich przedsiębiorców.

Poznaj innych panelistów

Adam Wojda
Uczestnik Panelu

przedsiębiorca, manager, twórca Grupy Pathfinder firm świadczących usługi z szeroko rozumianego obszaru HR (rekrutacje, praca tymczasowa, doradztwo, cudzoziemcy na rynku pracy). Jest entuzjastą nowoczesnego i podejścia do zarządzania...

Marcin Szymke
Uczestnik panelu

Nazywam się Marcin Szymke. Mam 45 lat. Jestem zgierzaninem. Tu się urodziłem, tu wychowałem, tu zdobywałem wykształcenie. Na co dzień od ponad 25 lat pracuję w branży budowlanej, obecnie na stanowisku dyrektora ds. jakości . Przez ten...

Jolanta Pawłowska
Prowadzący

Kierownik Centrum Aktywizacji Zawodowej - Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu.