Prezes Zarządu Uni-Lex Sp. z o.o., Dyrektor Zarządzający Grupy Uni-Lex, specjalizującej się we wszechstronnej obsłudze księgowej, kadrowej, prawnej i doradczej dużych przedsiębiorstw produkcyjnych z kapitałem zagranicznym (np. Madison Polska, Naturhouse, Arix Polska, ).
Członek Rady Biznesu przy Wydziale Ekonomiczno-Socjologicznym UŁ. Mentor i członek Kapituły w prestiżowym programie akceleracyjnym "Startups Powered by Invest in Lodz Central Poland". Z jego inicjatywy zrealizowane zostały m.in. projekty "Głusi w biznesie", "Księgowość to też biznes" oraz cykl warsztatów "Sztuka Biznesu" dla Akademii Muzycznej w Łodzi. Reprezentuje biznes zaangażowany w projekty społeczne, edukacyjne i kulturalne. Laureat srebrnego medalu na XVI Ogólnopolskiej Gali Finałowej Lodołamaczy na Zamku Królewskim w Warszawie.
Janusz Piotrowski
ProwadzącyPanele prowadzone przez prelegenta
Poznaj innych panelistów
Krzysztof Ambroziak
Właściciel Salonu Prima OptykaSzefOkularów Absolwent Kensington and Chelsea College. Optyk refrakcjonista z ogromnym doświadczeniem, właściciel największego salonu optycznego w województwie łódzkim i top 10 w kraju. Zawsze zorientowany na najwyższą jakość obsługi i...
Piotr Grąbkowski
Uczestnik paneluCEO w Grąbkowski Technologie Sp. z o.o.
Marcin Szymke
Uczestnik paneluNazywam się Marcin Szymke. Mam 45 lat. Jestem zgierzaninem. Tu się urodziłem, tu wychowałem, tu zdobywałem wykształcenie. Na co dzień od ponad 25 lat pracuję w branży budowlanej, obecnie na stanowisku dyrektora ds. jakości . Przez ten...