Adam Wojda

Uczestnik Panelu

przedsiębiorca, manager, twórca Grupy Pathfinder- firm świadczących usługi z szeroko rozumianego obszaru HR (rekrutacje, praca tymczasowa, doradztwo, cudzoziemcy na rynku pracy). Jest entuzjastą nowoczesnego i podejścia do zarządzania zasobami ludzkimi. Prywatnie pasjonat podróży, odkrywania nowych kultur, motoryzacji i wartościowych książek i podcastów.

Panele prowadzone przez prelegenta

Sesja Inauguracyjna
19.06.2024 09:00

"Cudze chwalicie swego nie znacie" – ostatni rok oczami zgierskich przedsiębiorców.

Poznaj innych panelistów

Agnieszka Stefanowicz
Uczestniczka panelu

z zamiłowania i wykształcenia marketingowiec. W swoim doświadczeniu zawodowym ma na swoim koncie wprowadzenie na rynek niemal setki produktów pod marką własną największej w Polsce sieci aptek Dbam o Zdrowie. Zajmowała się organizacją...

Marcin Kwintkiewicz
Uczestnik panelu

Absolwent filologii klasycznej na Uniwersytecie Łódzkim i podyplomowo marketingu internetowego na Akademii Leona Koźmińskiego w Warszawie. Były dziennikarz i pijarowiec. Wykładowca akademicki w Społecznej Akademii Nauk, Instytucie...

Marcin Szymke
Uczestnik panelu

Nazywam się Marcin Szymke. Mam 45 lat. Jestem zgierzaninem. Tu się urodziłem, tu wychowałem, tu zdobywałem wykształcenie. Na co dzień od ponad 25 lat pracuję w branży budowlanej, obecnie na stanowisku dyrektora ds. jakości . Przez ten...