nauczyciel programista Zgierskiego Zespołu Szkół Ponadpodstawowych im. Jana Pawła II.

Bartosz Bugajski
Uczestnik paneluPanele prowadzone przez prelegenta

Sztuczna inteligencja, Cyberbezpieczeństwo i co dalej...?
19.06.2024 13:45W erze dynamicznego rozwoju technologicznego, sztuczna inteligencja (SI) i cyberbezpieczeństwo stały się kluczowymi obszarami zainteresowania zarówno dla przemysłu, jak i dla...
Poznaj innych panelistów

Artur Stefanowicz
Uczestnik paneluAbsolwent Uniwersytetu Łódzkiego na wydziale Ekonomicznosocjologicznym, gdzie zakiełkowało zainteresowanie psychologią w sprzedaży. Przełożyło się to najpierw na karierę w dużej firmie handlowej, zakończonej stanowiskiem Członka Zarządu...

Marcin Szymke
Uczestnik paneluNazywam się Marcin Szymke. Mam 45 lat. Jestem zgierzaninem. Tu się urodziłem, tu wychowałem, tu zdobywałem wykształcenie. Na co dzień od ponad 25 lat pracuję w branży budowlanej, obecnie na stanowisku dyrektora ds. jakości . Przez ten...

prof. dr hab. Adam Mariański
ProwadzącyDoradca podatkowy; adwokat; partner zarządzający Kancelarii Mariański Group; profesor UŁa i Dyrektor Centrum Myśli Podatkowej Uczelni Łazarskiego. Członek rady nadzorczej polskiego oddziału International Fiscal Association (IFA) oraz...